Komuello Finland

Komuello Finland

Olemme eksklusiivinen maahantuoja Komuello-vauvankengille Suomessa. Komuellot suunnitellaan ja valmistetaan Etelä-Koreassa.

Komuello on ympäri maailman pienten lasten vanhempien rakastama brändi, sen turvallisuuden, mukavuuden ja upean ulkonäön takia.

Tuotteet

Komuellon vauvakengät sopivat

  • Lapsen ensiaskeleille
  • Kävelytuolin avulla kävelyä harjoitteleville vauvoille
  • Vesiaktiviteetteihin
  • Leikkipuistoon

Materiaalit

Myrkytön, BPA-vapaa materiaali takaa turvallisen käyttökokemuksen

Kenkien pohja on valmistettu luontoystävällisestä TPE-materiaalista (termoplastinen elastomeeri), jota käytetään myös vauvojen puruleluissa. Materiaali ei sisällä ollenkaan sidosainekemikaaleja.

Tossuissa käytetty innovatiivinen teknologia on patentoitu. Komuello on ainut yritys maailmassa, jolla on tämä patentti yhdistettynä kengänpohjan teknologiaan ja TPE-materiaaliin.

Tossujen sukkaosa on joustavaa ja samalla nilkkaa tukevaa puuvilla-nailon-sekoitetta.

Ominaisuudet

Helppokäyttöisyys

Komuello-kengät ovat erittäin kevyet, helppokäyttöiset ja mukavat jaloissa. Ne painavat ainoastaan 72–102 grammaa koosta riippuen. Keveytensä ansiosta Komuellot ovat erinomaiset kengät vaiheessa, jossa lapsi opettee kävelemään.

Elastisuus

Kengän varressa on superelastinen puuvillasta valmistettu sukka, joka tukee nilkkaa maksimaalisesti. Kengän elastisuus on mukavaa myös vauvan vanhemmalle – kengän pukeminen ja poisottaminen on helppoa.

Hengittävyys

Komuellon uniikki, patentoitu rakenne ja kengissä käytetty teknologia takaavat extrapehmeät askeleet vauvalle sekä mahdollisen kosteuden haihtumisen kengästä helposti. Pikkuiset jalat pysyvät kuivina.

Hyvä pito

Hunajankennokuvioitu ulkopohja on valmistettu myrkyttömästä materiaalista. Materiaali estää liukastelun ja soveltuu näin ollen mainiosti sisä- ja ulkoleikkeihin.

Hoito-ohjeet

Pese helposti koneessa tai käsin

Komuellot ovat helppohoitoiset ja tarvittaessa pesupussissa konepestävät 30 asteessa. Suosittelemme kuitenkin käsinpesua. Kumiosan voi helposti puhdistaa kostealla liinalla. 

Koot

Löydä vauvalle tai taaperolle sopivankokoinen sukkatossu

Kengän koko (EU)Kengän koko (US)Suositeltu jalan sisämittaIkä
521.510 – 11 cm6 – 12 kk
622.511 – 12 cm12 – 18 kk
72412 – 13 cm18 – 30 kk
825.513 – 14 cm30 – 36 kk