Komuello Finland

Komuello Finland

Vi är Finlands exklusiva importör av Komuello skorna. Komuello skorna designas och produceras i Sydkorea.

Komuello är ett märke omtyckt av föräldrar till småbarn runt om i världen för sin trygghet, bekvämlighet och snygga utseende.

Prudukter

Komuellos babyskor passar for

  • Barnets första steg
  • För ett barn som använder en lära gå vagn då den övar på att ta sina första steg
  • Vattenaktiviteter
  • Lekparker

Material

Giftfritt, BPA-fritt material garanterar en trygg användarupplevelse

Skornas sula är gjorda av naturvänliga TPE-material (termoplastik elastomer) som också används i barns bitleksaker. Materialen innehåller inga klister kemikalier.

Skornas innovativa teknologi är patenterad. Komuello är det enda företaget i världen som har en patent på skobotten teknlogin och TPE-material kombinationen. Skornas bomulls-nylon blandade strumpdel är flexibel samtidigt som den stöder vristen.

Egenskaper

Lätta att använda

Komuellos skor känns lätta på fötterna, är lätta att använda samt känns sköna på fötterna. De väger endast mellan 72g till 102g. På grund av detta så på passar dessa skor utmärkt för det skedet då barnet lär sig att gå.

Flexibilitet

Skaftet på skon är gjord av en super flexibel strupa gjord av bomull som samtidigt stöder vristen. Skons elasticitet är också behändigt för föräldrar- att sätta på och att ta av skon från foten går enkelt.

Andningsbar

Komuellos unika, patenterade komposition och teknologi som används i skon garanterar extra mjuka steg åt barnet. Det högteknologiska materialet gör att skon andas bra och fötterna hålls torra och fräscha hela dagen, varje dag.

Bra grepp

Bikakemönsterna under sulan är gjorda av ett giftfritt material. Gummisulorna förhindrar att man halkar och därför passar skorna utmärkt för både inomhus- och utomhuslekar.

Tvättinstruktioner

Tvätta lätt för hand eller i maskin

Dessa skor är mycket lättskötta och man kan enkelt kasta in dem i en maskin på 30 grader. Vi rekommenderar trots detta att man tvättar dem för hand. Gummisulan kan man lätt torka av med en fuktig duk.

Storlekar

Hitta rätt storlek åt din baby eller barn

Skostorlek (EU)Skostrlek (US)Rekommenderad fotlängdÅlder
521.510 – 11 cm6 – 12 kk
622.511 – 12 cm12 – 18 kk
72412 – 13 cm18 – 30 kk
825.513 – 14 cm30 – 36 kk