Beställnings- och leveransvillkor

Leveransvillkor

Komuello Finland 3211420-5 (nätbutik) säljer produkter åt privatpersoner i Finland och utomlands. Vi förbehåller rätten att ändra på priser och leveransvillkor. Produkternas pris inkluderar moms (24%).

Nätbutikens kontaktuppgifter

E-post: info@komuello.fi
Tel: +358 40 549 3205
Adress: Kalevagatan 12, 00100 Helsingfors

Beställa

De produkter som ska beställas väljs ut i nätbutiken och läggs i kundvagnen. Beställningen skickas efter att produkterna i kundvagnen är betalade via nätbutikens kassafunktion. När du gör en beställning accepterar du leverans villkoren, produkternas pris och leveranskostnader. Om en e-postadress anges vid beställningen skickas en orderbekräftelse till den givna e-postadressen. I orderbekräftelsen syns de beställda produkterna och dess pris.

Betalning

Betalningsförmedlaren för webbutiken är Visma Pay (Paybyway Oy, företagets ID- 24886559-4) som är i registret över betalningsinstitut som upprätthålls av Finansinspektionen. Betalningen sker över Visma Pays onlinetjänst och Visma Pay och Paybyway Oy syns på fakturan då man gjort en betalning via kontoutdrag eller faktura. Visma Pay vidarebefodrar betalningar till webbutiken. Betalningen är säker eftersom all information om betalningstranskationen överförs med en krypterad anslutning så att ingen utomstående tredje part kan se detaljerna i betalningstransaktionen.

Affären skapas mellan e-handelskundens och e-handeln. E-handeln ansvarar för alla skyldigheter i samband med transaktionen.

Läs mer om Visma Pay: https://www.visma.fi/vismapay/

Betalningssätt

Via Visma Pay tjänsten kan du betala med nätbank- ID, plånbok, betalningskort (credit/debit). Följande betalningsmetoder är tillgänliga: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kort.

MobilePay: du kan betala med MobilePay plånboken om du har gett tillåtelse i inställningarna att betala med denna applikation i nätbutiken. Betalningar som görs med MobilePay plånboken kommer att debiteras på det betalkort som är anslutet till plånboken. Ifall debiteringen inte går igenom så är det inte möjligt att betala med MobilePay i nätbutiken.

Pivo: användarvillkoren finns på Pivos sidor: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Visma Pay -betalningstjänst kontaktuppgifter

Visma Pay, Paybyway Oy (Företags-ID 2486559-4)
E-post: helpdesk@vismapay.com
Tel: 09 315 42 037 (vardag klo 8-16)
Adress: Laserkatu 6, 53850 Villmanstrand

Leverans

Beställningar skickas på vardagar. Leveranstiden för produkterna från lagret tar normalt 1-3 vardagar. Leveransavgiften beror på leveransmetoden, eventuella tilläggstjänster, orderns vikt och storlek. Du kommer att se leveranskostnaderna i nätbutikens kassafunktion innan beställningens slutliga godkännande.

Ifall produkten är försvunnen eller skadad i samband med leveransen måste detta rapporteras inom 14 dagar till oss. Förpackningar som skadats skall rapporteras till det företag som är ansvarig för leveransen.

Returnering och återbetalning

Nätbutikens kunder har enligt konsumentskyddslagen 14 dagars bytes- och returneringsrätt. Kunden har rätt att byta eller returnera alla produkter som beställts. Inköp som du vill byta eller returnera måste vara i orginalförpackning och i gott skick för försäljning. Om ni vill returnera eller byta produkten, ta först kontakt med oss för anvisningar. Ange ditt namn, kontaktuppgifter samt kontonummer för eventuell återbetalning.

Beställningsavbokning ansvar för fel och reklamationer.

Före orderns leverans kan man annulera den genom att skicka ett skriftligt meddelande per e-post.

Nätbutiken har ett lagstadgat ansvar för defekter i de sålda produkterna. Vid reklamations tillfällen ber vi er vänligt att vara i kontakt med vår kundservice. Konsumenten har rätt att överlåta eventuella tvister till konsumenttvistnämnden.