Bästa skorna för
 babyn upp till småbarnsåldern 

Förtjusande babyskor ämnat för många ändamål

Komuellos skor passar utmärkt som lära gå skor för babyn och som tossor för småbarn. I vår nätbutik hittar du småbarnsskor i flera olika färger och för olika ändamål. Dessa skor passar utmärkt för användning både inomhus och utomhus och går bra att använda i vatten.

Komuellos barnskor är omtyckta av småbarnsföräldrar på grund av deras trygghet, bekvämlighet samt deras unika design. Komuello är ett populärt märke runt om i världen som nu äntligen finns i Finland!

Komuellos babyskor

Komuellos baby och småbarnskor hålls garanterat på fötterna tack vare dess elastiska strumpa. Elasticiteten skyddar barnets vrist samtidigt som den inte klämmer på för hårt. Skons elasticitet är också behändigt för föräldrar – att sätta på och att ta av skon från foten är enkelt.

Vad som gör Komuello skorna unika är att de fungerar som en strumpa och en sko samtidigt. Strumpskorna känns som vanliga strumpor på fötterna, men man kan bekymmersfritt promenera utomhus med dem.

Komuello skorna passar utmärkt som babyns första steg sko tack vare dess bekväma, trygga och andingsbara material. Under skon finns det små hål som ser till att luften cirkulerar i skorna och på det sättet håller de små fötterna torra under användningen.

Skornas innovativa material är ett BPA-fritt gummi som är lätt att ta hand om, som också samtidigt är återvinningsbart och miljövänligt. Komuello skorna är trygga att använda på grund av dess halkfria gummibotten.

Strumpan är gjord av en mix av bomull och nylon, vilket gör den flexibel samtidigt som den ger stöd åt vristen. Skosulan är gjord av ett 100% giftfritt TPE material (termoplastik elastomer) som gör den säker. Samma material används bland annat i barns bitleksaker.

Komuellos patenterade innovation

Skosulorna är gjorda av naturvänligt TPE-material (termoplastik elastomer) som också används i bitleksaker. Materialen innehåller inga förbindningskemikalier.